Kyrkogårdsförvaltningen i Kalmar Besöksadress: Domprostgården, Södra Vallgatan 25, 392 31 Kalmar

Begravningsplatser

Välkommen att besöka Kalmars begravningsplatser!

Begravningsverksamheten i Kalmar arbetar för att begravningsplatserna ska vara vackra och trivsamma platser dit man ska kunna söka sig för en stunds stillhet och eftertanke.
Kalmar har sex olika begravningsplatser varav fem fortfarande är i bruk.
Vägbeskrivning och karta hittar du på varje begravningsplats.

Tillgänglighet Begravningsplatser

Det finns parkeringar i anslutning till våra begravningsplatser.
Vägarna och gångarna är grusade.
Toaletter finns på Norra kyrkogården utanför förvaltningsbyggnaden, på Södra kyrkogården bakom personalbygnnaden Röda Stugan samt i Skogssalen som är öppen isamband med begravningsceremoni. Öppettider toa på Södra kyrkogården vardagar 8- 16, på Norra kyrkogården alla dagar 8 - 16. Toaletterna är tillgängliga för rullstolsburna.