Beställ gravstenstvätt

Utförs under sommarhalvåret. Träden och miljön gör att stenar blir beväxta med alger och lavar. Vi tvättar varsamt med högstryckstvätt för fint resultat.

Beställ gravstenstvätt: 212:-kr  för mindre sten (lägre än 1,5 m) och 337:- kr för en sten på 1,5 m eller högre. Har du flera stenar på samma gravplats lämnar vi 50% från andra stenen. För tvätt av övrig gravanordning såsom stenram eller gjutjärnsstaket debiteras timtaxa. 

Beställningen utförs under säsongen och vi samlar ihop ett antal beställningar och samordnar tvättar. Du får ingen bekräftelse på att jobbet är utfört men är välkommen att kontakta oss om vill veta om det är gjort. 

Eftersom personalen skyddar befintliga planteringar med plast, är du inte beroende av att stenen tvättas vid ett särskilt tillfälle. Du planterar som vanligt!

Välkommen att kontakta oss för prisuppgift och beställning eller beställ direkt här!

kalmar.serviceverksamheten(a)svenskakyrkan.se

Beställ gravstenstvätt direkt på webben. Observera att endast gravrättsinnehavare eller dess ombud har möjlighet att beställa.

 • Birgitta Linåker

  Birgitta Linåker

  Kyrkogårdsförvaltningen i Kalmar

  Chef för begravnings- och serviceverksamheten

  Mer om Birgitta Linåker

  Chef för begravningsverksamheten och serviceverksamheten med ansvar för Begravningslagen och planering av begravningsverksamheten