Kyrkogårdsförvaltningen i Kalmar Besöksadress: Domprostgården, Södra Vallgatan 25, 392 31 Kalmar

Beställ gravstenstvätt

Utförs under sommarhalvåret. Träden och miljön gör att stenar blir beväxta med alger och lavar. Vi tvättar varsamt med högstryckstvätt för fint resultat.

Beställ gravstenstvätt 194:-kr  för mindre sten (lägre än 1,5 m) och 308:- kr för en sten på 1,5 m eller högre. Rabatt lämnas om fler stenar på samma gravplats ska tvättas. För tvätt av övrig gravanordning såsom stenram eller gjutjärnsstaket. debiterar timtaxa 379:- kr /timme.

Välkommen att kontakta oss för prisuppgift och beställning eller beställ direkt här!

Beställ gravstenstvätt direkt på webben. Observera att endast gravrättsinnehavare eller dess ombud har möjlighet att beställa.

Anke Decker

Kyrkogårdsförvaltningen i Kalmar