Beställ gravstenstvätt

Utförs under sommarhalvåret. Träden och miljön gör att stenar blir beväxta med alger och lavar. Vi tvättar varsamt med högstryckstvätt för fint resultat.

Beställ gravstenstvätt 200:-kr  för mindre sten (lägre än 1,5 m) och 317:- kr för en sten på 1,5 m eller högre. Rabatt lämnas om fler stenar på samma gravplats ska tvättas. För tvätt av övrig gravanordning såsom stenram eller gjutjärnsstaket. debiterar timtaxa 390:- kr /timme.

Beställningen utförs under säsongen och vi samlar ihop ett antal beställningar och samordnar tvättar. Du får ingen bekräftelse på att jobbet är utfört men är välkommen att kontakta oss om vill veta om det är gjort.

Eftersom personalen skyddar befintliga planteringar med plast, är du inte beroende av att stenen tvättas vid ett särskilt tillfälle. Du planterar som vanligt!

Välkommen att kontakta oss för prisuppgift och beställning eller beställ direkt här!

Beställ gravstenstvätt direkt på webben. Observera att endast gravrättsinnehavare eller dess ombud har möjlighet att beställa.

Annelie Wahnberg

Kyrkogårdsförvaltningen i Kalmar

Administratör Kyrkogårdsförvaltningen

Mer om Annelie Wahnberg