I vänliga aktivisters sällskap

Fredagen den 22/2 - En helkväll för klimatet i Kalmar domkyrka

Var med i klimataktionerna som pågår på Stortorget i Kalmar mellan 15.00-17.00 varje fredag. Universitetskyrkan finns på plats tillsammans med andra aktörer. Ta med ett plakat eller bara kom och var med så att vi kan bli många tillsammans.

17.00 går vi in i Kalmar domkyrka. Där blir det föredrag med Annika Spalde, författare, fredaktivist och diakon i Svenska kyrkan, med lång erfarehet av att arbeta med icke-våld och civil olydnad.

Ca 18.00 blir det vegansk soppa (40 kr, gratis för studenter, föranmälan till sofia.ekelund@svenskakyrkan.se )

18.15 fortsätter vi med workshops där vi på olika sätt hittar den hållbara aktivisten inom oss.

19.30 avslutar vi kvällen framme i koret med kortare meditation och musik.

Välkommen att vara med på hela kvällen eller delar av den!

Fri entré, föranmälan endast med tanke på soppan.

För frågor och mer information, vänligen kontakta:

Sofia Ekelund Fogelström
Studentpräst