Heliga korsets kyrka

Konfirmation i Heliga Korsets församling 2019-20

Du som vill vara med i en lite mindre grupp, där du får chans att ställa de där kluriga frågorna om hur allt hänger ihop, och få upptäcka vad kristen tro handlar om – just du är varmt välkommen att konfirmeras i Heliga Korsets församling.

Vi träffas tisdagar kl. 16.30-17.30 (tiden kan ändras efter gruppens önskemål om vad som fungerar bäst). Vi har också en heldag en lördag i september, och åker på läger någon helg under våren. Och så träffas vi förstås i gudstjänsterna på söndagar.

Informationsträff: 25 augusti kl. 11.30 i Korsets Församlingsgård, Kungsgårdsvägen 2B. Både ungdomar och föräldrar är välkomna.

Träffarna startar: 27 augusti

Konfirmation: 17 maj 2020