Helig andning

Retreatdag på Kalmar slott den 23/3 kl 10.00-16.00

”Helig andning” är en dag för dig som vill landa en stund. Med hjälp av uppmärksamhet på andetaget och närvaro i kroppen kommer vi i kontakt med oss själva och varandra. Tillsammans innaför slottets tjocka väggar utforskar och reflekterar på yogamatta och meditationspall.

Under ledning av Are Norrhava (präst och meditationsledare) och Anna Swärd (yogalärare) får våra egna förnimmelser och erfarenheter möta myter och berättelser ur världens visdomstratitioner om livet och anligheten.

Dagen börjar kl 10.00. Det kommer att serveras vegansk soppa. Vi kommer bl. a. att vara i slottskyrkan och gröna salen.

Anmälan och frågor sofia.ekelund@svenskakyrkan.se

Avgift: för studenter och arbetsökande 200 kr, övriga 500 kr.