Foto: Anna Braw

För dig som lever med sorg

Du som har mist någon närstående är välkommen till en digital samtalsgrupp, på Zoom, nu under våren.

Du som har mist någon som stod dig nära och lever med sorg är välkommen till en samtalsgrupp under våren. Det är Britt Jonasson, diakon i Heliga Korsets församling och samordnare för bland annat Kalmar pastorats diakonimottagning och de här samtalsgrupperna, som leder den.

För att kunna bjuda in på ett helt tryggt sätt tar vi den här gången hjälp av Sensus studieförbund, gör en digital samtalsgrupp och använder oss av Zoom. Du som deltar kan använda din smartphone, en surfplatta eller en dator med webbkamera. Det brukar vara mycket enkelt att komma igång.

Plats: du är hemma hos dig, eller någonstans där du har en bra uppkoppling, och får en länk som du använder för att ansluta dig till samtalet
Start: 1 mars 17.30, och sedan träffar varannan vecka, sex gånger
Ledare: Britt Jonasson

Information och anmälan senast 15 februari: skriv eller ring till Britt Jonasson

Britt Jonasson

Heliga Korsets församling

Mer om Britt Jonasson

Samordningsansvarig för Diakonimottagningen och samtalsgrupper för sörjande.