Foto: Anita Karlsson

Välkommen att vara med i Kalmar domkyrkas boksällskap!

Under hösten 2021 hoppas vi att åter kunna samlas till intressanta fredagssamtal i Kalmar domkyrkas boksällskap. Vi börjar alltid med andakt i domkyrkan klockan 12 och fortsätter med föredrag i Domkyrkan.

Domkyrkans boksällskap har arrangerat rika föreläsningsprogram sedan 2011. Förra året tvingades vi ställa in hälften av föredragen på grund av Coronan.

Nu hoppas vi kunna börja igen i höst med start i september. Information kommer att finna både i predikoturerna i tidningen och på domkyrkans hemsida.

Eftersom vi fortfarande måste vara försiktiga håller vi till i Domkyrkan och inte som tidigare i församlingshemmet Nicodemusgården.

Boksällskapet har sina evenemang på fredagar och de inleds med lunchandakt. klockan 12.00.

Föredragen handlar inte bara om böcker utan de kan röra olika ämnen från historia och filosofi till konst och musik.

Du som är intresserad av och nyfiken på litteratur i dess olika former och gärna lyssnar på ett föredrag om något som vidgar vyerna är välkommen att vara med på höstens enkla samlingar i boksällskapet här i Kalmar domkyrkoförsamling! Ingen föranmälan behövs -- alla är välkomna!

Vill du veta mer? Ring Katarina, 070-754 13 80.

Katarina Sandström

Volentär