Kalmar domkyrkoförsamling Besöksadress: Stortorget i Kalmar, 39232 KALMAR Postadress: Södra Vallgatan 25, 39232 KALMAR Telefon:+46(480)12300 E-post till Kalmar domkyrkoförsamling

Blå fredag

Välkommen till vårens ungdomskvällar i Kalmar domkyrka! Kyrkans Unga i domkyrkoförsamlingen bjuder in unga från hela regionen.

Välkommen till vårens fem ungdomskvällar i Kalmar domkyrka! Kyrkans Unga i domkyrkoförsamlingen bjuder in unga från hela Kalmarregionen en gång i månaden:

27 mars
5 juni

Om du är konfirmand (eller har klasskamrater som är det) eller äldre, och om du vill träffa andra och gå djupare in i trons värld -- då är du mycket välkommen till Blå fredag!

Vi börjar med mingel och café klockan 17 och går efter en timme vidare in i lovsångsgudstjänst med funderingar om livet och tron och med samtal och förbön.

Vill du veta mer eller kanske hjälpa till med något? Hör av dig i förväg eller kom bara -- vi hinner prata under mingeltimmen!

Kristina Strandklo

Kommininster