Upplev passionspelen i Oberammergau 2020

Kalmar pastorat erbjuder en resa till passionsspelen i den lilla bayerska orten Oberammergau.

Passionsspelen i Oberammergau i september 2020 går inte att beskriva - de måste upplevas på plats.

Spelen uppförs vart tionde år, och alla på scenen, både skådespelare och kör, måste antingen vara födda i Oberammergau eller ha bott där de senaste 20 åren.

I spåren av 30-åriga kriget lovade invånarna att uppföra ett spel som detta om de skonades från pesten som drog fram.
Läs mer om resan och passionspelen på pastoratets hemsida.