Mjuk leksaksmus tittar fram ur korgen med böneljus.
Foto: Agneta Adeen

Kyrkmöss och bildjakt

Nyhet Publicerad Ändrad

Nu kan du upptäcka Birgittakyrkan helt på egen hand. Spåra upp spännande saker med hjälp av bilder eller ta hjälp av våra kyrkmöss.

Barn, familj, eller äldre - nyfikenhet och leklust har ingen ålder.

Kyrkmöss visar Birgittakyrkan
Birgittakyrkan är en berättelse. Den finns i golvet, i fönstren, väggarna, och i taket ja till och med både inom och utomhus. Kyrkmössen tar dig med på en vandring genom kyrkan. Du kan ladda ned häftet här. I Kyrkan finns det att hämta. Där finns också en QR-kod om du istället vill använda mobilen för att gå runt tillsammans med mössen.

Det finns en film också till den finns en QR-kod i kyrkan

Bild-  och symboljakt
Vill du istället smyga runt och utforska kyrkan på egen hand så finns två olika bidljakter. Det är närbilder på saker som finns inne kyrkan. Vid varje föremål finns ett nummer. När du hittat alla sakerna summerar du siffrorna. Svaret blir ett nummer som är numret på en psalm i psalmboken. Bildjakten finns i två varianter en lite enklare och en som är mera knepig. Lycka till.

Välkommen till Birgittakyrkan!