Kyrkmöss och bildjakt

Nu kan du upptäcka Birgittakyrkan helt på egen hand. Spåra upp spännande saker med hjälp av bilder eller ta hjälp av våra kyrkmöss.

Barn, familj, eller äldre - nyfikenhet och leklust har ingen ålder.

Kyrkmöss visar Birgittakyrkan
Birgittakyrkan är en berättelse. Den finns i golvet, i fönstren, väggarna, i golvet och i taket. Kyrkmössen tar dig med på en vandring genom kyrkan. Du kan ladda ned häftet här. I Kyrkan finns det att hämta. Där finns också en QR-kod om du istället vill använda mobilen för att gå runt tillsammans med mössen.

Det finns en film också till den finns en QR-kod i kyrkan

Bild-  och symboljakt
Till Dig som är nyfiken har vi gjort ett litet häfte med bilder och symboler som finns i kyrkan. Häftet innehåller också kartor över kyrkan, lite saker med ”kyrkord” - som man kan  leta reda på och en kortfattad information om kyrkan.
Du kan ladda ned det här från hemsidan men häftet finnas i kyrkan. Vill du heller upptäcka kyrkan via mobilen finns en QR-kod att scanna av.

Välkommen till Birgittakyrkan!