Mötesplatser

Låt Birgittakyrkan bli en naturlig plats att mötas på. I kyrkan spelar ålder och bakgrund ingen roll. Alla är välkomna.

SYFÖRENING
MÅNDAG jämna veckor 13.00-15.00
Du behöver varken kunna brodera, sticka eller virka för att vara med i vår syförening. Kom och var med i andakten och goda samtal runt kaffebordet om du inte vill eller kan handarbeta. Vi träffas  jämna veckor i Ulfåsasalen.
För mer information kontakta Lena Haglund 0480-42 14 56

BIBEL & BÖNESKOLA
ONSDAG 10.30 Vi träffas i Mariarummet. Avslutning är veckomässan och därefter samlas vi till att äta soppa till självkostandspriset 40 kronor.
Kontaktperson: Lena Haglund 0480-42 14 56

CAFÉ BIRGITTA
TORSDAG 14-16.30.
Verksamheten inleds med en kort andakt i Ulfåsasalen.
Vi serverar våfflor, toast och kakor. Priserna är låga.
15.00 är det bibelberättelse för barn i Mariarummet
Vill Du hjälpa till i köket eller med servering?
Vi tar gärna emot frivilliga till Café Birgitta.
Hör av dig till Agneta Adeen 0480-42 14 55