Musik & Körverksamhet

Under Coronatiden ligger körövningarna på is men det går fint att höra av sig till vår organist Mika Lidén om man har tankar på att börja sjunga eller delta i Dagens psalm.

Vox Birgittæ

Onsdagar: 18-20
Vox Birgittæ är församlingens kammarkör. Repertoaren är blandad, med utgångspunkt i det sakrala. Verksamheten följer kyrkoårets olika högtider. Kören medverkar i församlingens söndagsgudstjänster och har någon egen konsert per termin.
Vox Birgittæ vänder sig till sångvana personer.
Kören söker nya korister.

S:TA Birgatta kyrkokör

Torsdagar 18.45-20.15
Kyrkokörens huvudsakliga uppgift är att sjunga i söndagens högmässa ungefär en gång i månaden. Vi jobbar mycket med att hitta våra röster och ha roligt tillsammans i övningarna inför gudstjänstsjungandet.
Kören kräver ingen tidigare körvana men vi jobbar mycket med rösten och lär oss läsa noter.

Vill du veta mer? Kontakta Mika Liden, 0480-42 14 57