Musik & Körverksamhet

Börja sjung i kör! Man mår bra och blir gladare! Vi har plats för både ovana och vana sångare. Vi vill ständigt bli fler som tar ton. Vår kyrka erbjuder ett rikt konsertutbud.

Vox Birgittæ

Onsdagar: 18-20
Vox Birgittæ är församlingens kammarkör. Repertoaren är blandad, med utgångspunkt i det sakrala. Verksamheten följer kyrkoårets olika högtider. Kören medverkar i församlingens söndagsgudstjänster och har någon egen konsert per termin.
Vox Birgittæ vänder sig till sångvana personer mellan 20 och 50 år.
Kören söker nya korister.

S:TA Birgatta kyrkokör

Torsdagar 18.45-20.15
Söndagskören är en kyrkokör vars huvudsakliga uppgift är att sjunga i söndagens högmässa ungefär en gång i månaden. Vi jobbar mycket med att hitta våra röster och ha roligt tillsammans i övningarna inför gudstjänstsjungandet.
Söndagskören kräver ingen tidigare körvana men vi jobbar mycket med rösten och lär oss läsa noter.

Vill du veta mer? Kontakta Mika Liden, 0480-42 14 57