Gud? Tro? Jag? Du? Vi? Livet? Döden? Kärleken? Hatet? Våldet? Freden?

Dessa frågor och många fler funderar vi tillsammans på under konfirmationstiden.

Dags att anmäla sig till konfirmation innan den 1 juli 2019.

Mer information om konfirmation i Källstorps församling 2019-2020.
Se startsidan.

Kontakta gärna emma.hambitzer@svenskakyrkan.se om du har frågor.

Vuxenkonfirmation                                                                                                                                  Du som inte är konfirmerad som tonåring, men nu kanske funderar på konfirmation. Du är välkommen att kontakta någon av våra präster för att diskutera vad som skulle passa dig.