Gud? Tro? Jag? Du? Vi? Livet? Döden? Kärleken? Hatet? Våldet? Freden?

Dessa frågor och många fler funderar vi tillsammans på under konfirmationstiden.

Mer information om konfirmation i Källstorps församling 2022.
Kontakta emma.hambitzer@svenskakyrkan.se om du har frågor.

Vuxenkonfirmation

Du som inte är konfirmerad som tonåring, men nu kanske funderar på konfirmation. Du är välkommen att kontakta någon av våra präster för att diskutera vad som skulle passa dig.

TERMINSGRUPP

Veckogrupp 2021/2022, för dig som föredrar terminsläsning.

Onsdagar kl. 18-20.15.
När det är lov har vi ledigt.

Uppstartsläger: 24-26/9 2021, Nybostrand
Vårläger: 1-3/4 2022, Nybostrand
Konfirmation 30/4 2022

SOMMARGRUPP

Vi träffas under sommarlovets tre första veckor, för dig som har mycket i veckorna och hellre vill intensivläsa.

Mån-fre, v. 24-26 på f.m.
Obs! Uppehåll midsommar

Sommarläger: 16-18/6 (v.24), Nybostrand
Utöver det ses vi någon enstaka gång per termin för att lära känna varandra innan sommaren.

Konfirmation 2/7, 2022.

Anmälan till Emma Hambitzer: emma.hambitzer@svenskakyrkan.se
Tfn 0768-56 20 25. Gärna före 1/8 2021.

Har du frågor om konfirmationsåret är du välkommen att höra av dig till ansvarig präst Emma Hambitzer, tfn 0768 – 56 20 25 eller församlingspedagog Emma Olsson, tfn 0703-92 01 17.

INFORMATIONSTRÄFF
1/9 18.00, Östra Torps församlingshem.

Välkommen på informationsträff!
Inför konfaåret bjuder vi dig och dina föräldrar till Östra Torps församlingshem för information om vad det innebär att vara konfirmand.
Vi tar emot sena anmälningar, därför går det bra att komma till informationsträffen även om du inte anmält dig. Förhoppningsvis får du svar på det som gör att du tvekar och lämnar träffen med en anmälan till konfirmation!

Några snabba om konfaåret:

Om du inte är döpt ordnar vi dop under konfirmationsåret

Läxor och prov har vi inte

Du behöver inte bo i vår församling för att konfirmeras här

Någon gång ska du gå i kyrkan men inte varje söndag

Gemenskap och respekt för varandra är mycket viktigt för oss, alla ska känna sig sedda och hörda när vi träffas