Fyrkyrkan

Fyren i Smyge spelade för många år sedan ut sin roll i större sjöfartssammanhang. Då ersattes den av Kullagrundets fyr en bit ut i Östersjön. Men för några år sedan tändes den igen dels för att påminna om den roll den spelat för att hjälpa sjöfarare segla säkert och dels för att hjälpa fritidsseglare i hamn i Smyge.

Varje sommar firas en enkel andakt med en inbjuden hemlig gäst under 6 veckor som ligger på tisdagar. Varje år finns ett tema för sommaren. Kaffe serveras efter andakten.

Håll utkik i kalendern på startsidan när Fyrkyrkan startar.