Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Källstorps församling Besöksadress: Östra Torps kyrkoväg 3-13, Östra Torp, 23178 Smygehamn Postadress: Östra Torps kyrkoväg 3-13, 23178 Smygehamn Telefon:+46(410)26167 E-post till Källstorps församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Dop

Dopet - vägen in i kyrkans gemenskap.

Genom dopet blir man del i en gemenskap som sträcker sig bakåt genom historien ända till Jesus själv, och framåt tillsammans med alla andra människor som på något sätt vill höra till Jesus. Man blir en del av den världsvida kyrkan och samtidigt välkomnas man in i Svenska kyrkan och den lokala församlingen.

I vår församling har vi de 9 olika kyrkorna som ni kan fira dophögtiden i. Vi välkomnar dop både i söndagens huvudgudstjänst och i dopgudstjänst. Våra tider för dopgudstjänst är lördag och söndag kl. 13.00, 15.00 och 17.00.

Vuxendop                                                                                                                                                                             De flesta som döps är barn, men du som är vuxen och inte är döpt är välkommen att kontakta någon av våra präster för att samtala om hur vi kan utforma ditt dop.

Här intill finns ett par länkar där ni kan läsa mer om dopet i Svenska kyrkan.