Tisdag med soppa

Vem du än är och hur du än har det är du varmt välkommen till Kalix församlingsgård där vi serverar sopplunch under höst och vårveckorna. CORONA INFORMATION! Önskepsalmer (udda veckor) och dela ordet (jämna veckor) är kvar med start 10.30. Serveringen av soppa är inställd.

Tisdag med soppa

Varje tisdag, med start 14 januari
Kl 10.30 inledes träffarna med att antingen dela ordet (jämna veckor) då vi samtalar kring texter ur Bibeln eller så sjunger vi önskepsalmer (udda veckor)

Själva serveringen är mellan kl.11-13 och består av soppa, hembakt bröd, smör, måltidsdryck och kaffe/te. Pris: 40 kr.

Är du sugen på något gott till kaffet serverar vi efterrätt som betalas separat.
Pris: 15 kr.

Betala med kontanter, kort eller swish

Församlingsgården är öppen från kl 9 - 15, du kan komma före eller stanna kvar efteråt, läsa en tidning eller bara vara.

Meny tisdagssoppa våren 2020

Det är meningsfullt att hjälpa andra!

Vem man än är och hur man än har det är man välkommen till församlingsgårdens Tisdag med soppa. Vi vill vara en plats för mat och gemenskap.

Vill du vara med och göra det möjligt genom att göra en praktisk insats?

Vid frågor kontakta:

Har du frågor om mat och allergi?

Kontakta husmor Lena Bergqvist tel 0923-698 11 eller mail till Lena