Kontakt

Svenska kyrkan Besöksadress: Sysslomansgatan 4, Uppsala Telefon: 018-16 96 00 E-post till Svenska kyrkan

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Kalendarium - Reformationsåret

Välkommen att vara med och uppmärksamma reformationsåret!

Större arrangemang:

Böcker med reformationstema diskuteras på Se Människan-scenen under Bok- och biblioteksmässan. Arrangemanget bjuder på en mängd spännande samtal.

29 september-1 oktober 2017. Se människan, Bok & Bibliotek, Göteborg.

Arrangör: Uppsala domkyrkoförsamling och ärkebiskopen.

28 oktober – 3 november 2017. Reformationsveckan, Uppsala.

Under Reformationsveckan ges möjlighet till fördjupad luthersk identitet genom ett antal gudstjänster med olika teman. Mycket nyskriven musik utlovas i sann reformatorisk anda. Bordet, med plats för samtal och reflektion, är ett centralt tema som även får en central plats i veckans högmässa. Arrangör: Uppsala domkyrkoförsamling och ärkebiskopen.

31 oktober 2017. Reformationsdagen.

Reformationsdagen firas i landets alla domkyrkor.

Nationellt kalendarium

Vad händer nära dig? Arrangemang planeras nu i församlingar och stift, och läggs in i kalendariet efterhand. Alla som märks med ”Reformationsåret 2017” kommer att synas här. Du kan söka på till exempel ort, datum eller typ av aktivitet. Samma innehåll kan du också hitta i appen Kyrkguiden.

För medarbetare: Så här märker du dina arrangemang.