Kyrkogårdar

Välkommen till våra kyrkogårdar i Boliden och Österjörn.

Panoramabilder

Ta en rundtur i 3D på kyrkogårdarna!

Boliden

Österjörn

• Välkommen att besöka kyrkogården. Var vänlig och parkera bilen på parkeringar och promenera in på kyrkogården.
  •  Lägg kompost och annat avfall i avsedda behållare som står utställda.
  •  Vi har sopsortering på kyrkogården. Alla kärl är väl märkta.
  •  Innan morsdag rensar vi gravvårdarna på mossa, ris, kransar, o.dyl. Är det någonting som ni vill spara så måste ni hämta det två veckor före morsdag.
  • Vattnet på kyrkogården slås på när det börjar vara plusgrader på nätterna.

fRÅGOR OM KYRKOGÅRDEN?

Har du frågor om församlingens kyrkogårdar, kan du kontakta våra vaktmästare.

Det är du som gravrättsinnehavare som har ansvar att se till att graven är vårdad. Men kanske bor du på annan ort eller har av någon annan anledning svårt att komma ut till kyrkogården. Då kan du få hjälp att att sköta graven. Vänd dig då till Begravningsverksamheten i Skellefteå pastorat. Telefon 0910-708415. Vill du skicka e-post så klicka på länken nedan.

Kontakta begravningsverksamheten

Bårtäcken i jörn-Bolidens församling