Jönköpings församling Besöksadress: Svenska kyrkan Jönköping, Kapellgatan 8, 55317 Jönköping Postadress: Svenska kyrkan Jönköping, Östra Storgatan 45, 55321 Jönköping Telefon:+46(36)303500 E-post till Jönköpings församling

Vildmarkskonfa

Vildmarkskonfa är för dig som vill kombinera din konfirmationsläsning med friluftsliv, äventyr, utmaningar och minnesvärda upplevelser.

Med vildmarkskonfa inleder vi sommarlovet med ett nio dagars läger i Värmlands vildmark. Vi paddlar kanot, bygger nya lägerplatser varje dag och lagar mat över öppen eld. Mot slutet av sommaren är det ytterligare ett läger, den här gången på en stiftsgård. Du lär känna naturen, får nya kompisar och upptäcker säkert nya sidor hos dig själv.

Kostnad: 900 kr

Vid frågor kontakta