Svenska kyrkan Jönköping Besöksadress: Svenska kyrkan Jönköping, Kapellgatan 8, 55317 Jönköping Postadress: Svenska kyrkan Jönköping, Östra Storgatan 45, 55321 Jönköping Telefon:+46(36)303500 E-post till Svenska kyrkan Jönköping

Svenska kyrkans musikstipendium

Som kyrka ser vi musiken som Guds gåva, till människors glädje och Guds ära. En glädje som märks inte minst hos många av de barn och ungdomar som fått möjlighet att upptäck musiken genom kyrkans olika sammanhang. För att uppmuntra till vidare musicerande och eventuella musikstudier delar Svenska kyrkan Jönköping ut ett musikstipendium. Stipendiet om 15 000 kr delas ut vartannat år.