Söndagsskola

De yngres gudstjänst i gudstjänsten.

Barn är alltid välkomna att fira gudstjänst. Små ben kan inte alltid sitta still så länge som en vanligt gudstjänst varar och ibland kan det faktiskt vara svårt att hänga med i vad prästen egentligen pratar om.

Söndagsskolan kan vara sång, bön, skapande, lek och berättelser ur Bibeln. Här kan barnet fråga om det som verkar konstigt eller svårt att förstå. Under lekfulla former lär vi oss mer om kristen tro och hur vi ska vara mot varandra. Och har kul ihop!

dalvikskyrkan

Söndagar klockan 10:00

Söndagsskolan börjar i gudstjänsten och går efter en stund till sina egna lokaler. Bibelns berättelser på barnens villkor, sånger och pyssel.

Vid frågor kontakta
Lars Wallström tfn. 036-16 69 52

Gräshagskyrkan

Söndagar klockan 10:00
Vårens datum 14/1, 24/3, 1/4, 15/4 och 3/6

Kristine kyrka

Söndagar klockan 11:00

Vi börjar tillsammans med församlingen inne i kyrkan. Sen går vi över till kyrkans barnrum för att prata om bibelberättelser och skapa, exempelvis i lego.
För barn från 4 år.