Svenska kyrkan Jönköping Besöksadress: Svenska kyrkan Jönköping, Kapellgatan 8, 55317 Jönköping Postadress: Svenska kyrkan Jönköping, Östra Storgatan 45, 55321 Jönköping Telefon:+46(36)303500 E-post till Svenska kyrkan Jönköping

Söndagsskola i Kristine kyrka

I samband med söndagens gudstjänst klockan 11:00 har vi söndagsskola för barn från ca 4 år.

Vi börjar tillsammans med församlingen inne i kyrkan. Sen går vi över till kyrkans barnrum för att prata om bibelberättelser och skapa, exempelvis i lego.

Söndagsskolan är en öppen verksamhet – du kommer de söndagar du kan. Vi träffas alla söndagar under skolterminen utom när det är gudstjänst/mässa för stora och små, för då deltar vi i dem.