Svenska kyrkan Jönköping Besöksadress: Svenska kyrkan Jönköping, Kapellgatan 8, 55317 Jönköping Postadress: Svenska kyrkan Jönköping, Östra Storgatan 45, 55321 Jönköping Telefon:+46(36)303500 E-post till Svenska kyrkan Jönköping

Samtal och stöd

Våra dörrar står öppna för dig, när du är i nöd, lider av sorg eller behöver rådgivning genom svåra beslut. Vi finns där för dig som söker tröst. Vi lyssnar, ger råd och stöd.

Vi arrangerar sorgegrupper till dig som förlorat din livskamrat och erbjuder familjerådgivning till par som tappat bort varandra i vardagen och vill ha hjälp att hitta tillbaka. Vi finns här för nyblivna föräldrar, för barn, ungdomar, unga vuxna. För dig. Vi ställer inga krav på dig, utan finns här när du behöver oss.

Vill du ha samtalsstöd?

Församlingens präster och diakoner lyssnar gärna. Om du inte vet vart du ska vända dig, ring vår växel på telefon 036-30 35 00 så hjälper de dig att nå rätt.