Orgelskola

Vill du lära dig spela det största av alla instrument? Orgel är ett stort och maffigt instrument där man spelar med både händer och fötter för att få fram fantastiska klanger och ljud! Läs mer och anmäl dig här - anmälningar tas emot löpande.

Orgelskolan riktar sig till barn och unga i åldrarna 8-25 år.

Undervisningen sker individuellt eller i grupp (minst 11 lektioner/termin) och kostar 500 kr/termin. För medlemmar i någon av Svenska kyrkans körer i Jönköping är undervisningen subventionerad till hälften.

Utöver lektioner ordnas gemensamma inspirationsträffar, konserter och orgelutflykter.

En förutsättning är att man har ett piano eller liknande att öva på hemma men möjlighet kommer också ges att kunna öva i församlingshem och kyrkor.

Anmälningar tas emot löpande. Det är först till kvarn som gäller och vid stort intresse erbjuds man att stå i kö.

Sjunger du i någon av kyrkans körer?

För frågor kontakta

Annica Sjöstrand