Tillfälle för vigsel och dop via drop-in

Älskar ni varandra men inte stora folksamlingar? Har åren gått och dopet inte blivit av? Lördag 10 oktober finns möjlighet till drop-in vigsel och lördag 14 november för drop-in dop.

drop-in vigsel i Slottskapellet LÖRDAG 10 OKTOBER 2020

Kom själva eller med släkt och vänner. Vi följer Folkhälsomyndighetens restriktioner om max 50 personer inklusive kyrkans personal.

Vad behöver ni tänka på innan?

• Hindersprövning – beställs från Skatteverket och är giltig i 4 månader
  • Åtminstone en av måste vara medlem i Svenska kyrkan
  • Giltig ID-handling.

På plats finns präst, musiker och vaktmästare. Kontakta församlingsexpeditionen för mer information och för att eventuellt anmäla ert intresse.

DROP-IN dop LÖRDAG 14 november 2020

Det är aldrig försent att döpas. Kom liten som stor, ensam eller med familj och vänner. Vid dop av små barn med föräldrar som har delad vårdnad så måste båda vårdnadshavarna lämna medgivande. Barn under 18 år måste ha godkännande från samtliga vårdnadshavare.

Kontakta församlingsexpeditionen för mer information och för att anmäla ert intresse.

Kontakta församlingsexpeditionen

Du kan kontakta församlingsexpeditionen genom att besöka, ringa eller maila. Expeditionen har öppet helgfri måndag-fredag 9-15, lunchstängt 12-13.

Besöksadress: Klockaregården, Östra Storgatan 45
Telefon:  036-30 35 50