Jönköpings församling Besöksadress: Svenska kyrkan Jönköping, Kapellgatan 8, 55317 Jönköping Postadress: Svenska kyrkan Jönköping, Östra Storgatan 45, 55321 Jönköping Telefon:+46(36)303500 E-post till Jönköpings församling

Sommaröppet i parken

Sommaröppet i parken är öppet under ett par veckor in på sommarlovet. Här kan du tillsammans med ditt/dina barn leka fritt och umgås med andra barn och vuxna.

Sommaröppet i parken är sommarens alternativ till öppen förskola. Här finns tid för lek i parken med gungor, sandlek, vattenlek, cyklar mm. Vi har alltid sångsamling samt fikar tillsammans.

Vi träffas måndagar och torsdagar mellan klockan 10-12 i prästgårdsparken på Kapellgatan 8 i centrala Jönköping.
Start sker måndag 3 juni och vi håller på fram till den 27 juni.

Torsdag 20 juni har vi midsommarfirande i parken. Vi klär midsommarstången kl 9.30 och dansen startar kl 10.30. Efter dansen bjuder vi på fika. Anmäl om du kommer.

Vi är alltid utomhus så kläder efter väder (vid ösregn inställt).
Ingen anmälan krävs.

Vid frågor kontakta