Jönköpings församling Besöksadress: Svenska kyrkan Jönköping, Kapellgatan 8, 55317 Jönköping Postadress: Svenska kyrkan Jönköping, Östra Storgatan 45, 55321 Jönköping Telefon:+46(36)303500 E-post till Jönköpings församling

Sjung mot jul!

Hösten 2019 har du möjlighet att prova att sjunga i kör. Vi sjunger advents- och julsånger i enkla arrangemang. Kören sker i projektform, vilket innebär att vi övar vid fem tillfällen för att avsluta med en konsert. Läs mer och anmäl dig här!

Kom och prova att sjunga kör i projektform. Vi sjunger advents- & julsånger i enkla arrangemang.

Vi träffas vid fyra tillfällen med start tisdag 17 september kl 19-21. Sedan övar vi 15 oktober, 12 novemver och 26 november kl 19–21 i Ekhagskyrkan. Dessutom en övningseftermiddag söndag 17 november kl 16-19.

Projektet avslutas med advents- & Julkonsert lördag 30 nov kl 18 tillsammans med kyrkokören, musiker och solister under ledning av Håkan Sparf.

Anmäl dig senast 1 september 2019 till

Håkan Sparf