Svenska kyrkan Jönköping Besöksadress: Svenska kyrkan Jönköping, Kapellgatan 8, 55317 Jönköping Postadress: Svenska kyrkan Jönköping, Östra Storgatan 45, 55321 Jönköping Telefon:+46(36)303500 E-post till Svenska kyrkan Jönköping

Kom och var med i nya sammanhang!

Ni som brukade hänga i Sofia prästgård, kom till Sofiakyrkan på tisdagar istället! Vi firar mässa tillsammans klockan 17.30 och sedan fikar vi. Här kan du också läsa mer om andra grupper för ungdomar i församlingen.

I tisdags kväll samlades många av de ungdomar för vilka ungdomsverksamheten i Sofia prästgård blivit en omistlig del av livet. De möttes där allting började. De flesta av dem har konfirmerats i Sofiakyrkan. Vi firade en enkel vardagsmässa tillsammans och efter mässan fikade vi i kyrkan. Saft, ballerinakex och chokladbollar i mängd. Ungdomarna har själva bestämt att det är så de vill mötas eftersom prästgården är stängd. Så då möts vi här!

Ann Aldén, kyrkoherde