Kyrkogårdsarbetare säsong 2019 sökes

Vill du arbeta i och med att ta hand om kyrkogårdarnas fina utomhusmiljöer?

Vill du arbeta i och med att ta hand om kyrkogårdarnas fina utomhusmiljöer?  Vill du möta många olika typer av människor och bidra till att våra kyrkogårdar upplevs som en god plats att komma till?

Kyrkogårdsförvaltningen i Svenska kyrkan Jönköping, består av sex kyrkogårdar, flera kapell samt ett av Sveriges modernaste krematorium. Kyrkogårdsförvaltningen är en del av Jönköpings församling och vi arbetar för ett gemensamt tillsammans.

I kyrkogårdsförvaltningens uppdrag ingår att tillhandahålla gravplatser åt alla, oavsett trosuppfattning. Kyrkogårdsförvaltningen består av tre skötseldistrikt, verkstad, krematorium och administrativ personal. I vårt uppdrag ingår att tillhandahålla gravplatser åt alla trosinriktningar i Jönköping.

Tjänsten innebär:
Ett varierat arbete. Våra kyrkogårdar är våra uterum och du är en viktig del i att ta hand om dem. En säsongsanställd kyrkogårdsarbetare utför alla förekommande arbetsuppgifter som t.ex. gräsklippning, beskärning av och klippning av häckar, allmänt kyrkogårdsunderhåll samt plantering och skötsel av gravrabatter.

Vi använder flertalet större och mindre maskiner och det dagliga underhållet av dessa ingår i arbetsuppgifterna. Vi arbetar i såväl grupper som självständigt, beroende på arbetets karaktär och upplägg.

Du som söker dig till oss:
Vi ser gärna att du har någon form av grönyteutbildning eller praktisk erfarenhet av park- och kyrkogårdsarbete eller motsvarande. Intresse av trädgårdsarbete är ett krav. Det är meriterande om du är van vid trädgårdsmaskiner, samt innehar B körkort.

Du gillar att både arbeta i grupp och självständigt. Du är serviceinriktad och har en känsla för noggrannhet. Du trivs med att arbeta utomhus i alla väder och är inte rädd att hugga i när det behövs. Arbetet kan vara fysiskt krävande stundtals. Du känner dig bekväm i den miljö som kyrkogården representerar och har förmågan att bemöta både arbetskamrater och besökare med respektive förman (se nedan).

Arbetstid/varaktighet
Heltid 100 %. Säsongsanställning
Tillträde enligt överenskommelse

Lön
Månadslön. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Sista ansökningsdag 28 februari 2019.

Förman Johanna Nero, 036-31 36 30
Förman Magnus Angren, 036-31 36 10