Körprojekt med sommar-tema

Under våren finns det återigen möjlighet att sjunga i kör, i projektform. Vi träffas fem tisdagar kl. 19-21, utspridda under våren i Ekhagskyrkan.

Boka in tisdagarna 5 feb, 5 mars, 2 april, 14 maj och 21 maj. Dessutom kommer vi ha en övningseftermiddag söndag den 17 mars. Kören vänder sig till både nybörjare och rutinerade i alla åldrar.

Projektet slutar med Sommarkonsert 26 maj kl. 18 tillsammans med damkören Cantilena och kompband.

Det kommer att bli en skön blandning av sommarhits och annat smått & gott.

Välkommen!

För tredje gången startar vi en ny möjlighet att testa på och medverka i kör. Kom med du också!

För mer information kontakta

Håkan Sparf