Svenska kyrkan Jönköping Besöksadress: Svenska kyrkan Jönköping, Kapellgatan 8, 55317 Jönköping Postadress: Svenska kyrkan Jönköping, Östra Storgatan 45, 55321 Jönköping Telefon:+46(36)303500 E-post till Svenska kyrkan Jönköping

Julgåvan 100 kr - hjälp en människa i din närhet!

Det finns många jönköpingsbor som behöver extra stöd inför julen. Med julgåvan hjälper du en människa i din närhet! Pengarna fördelas oavkortat av kyrkans diakoner till jönköpingsbor som ansökt om stöd inför julen. Swisha din julgåva till 123 540 09 32, märk betalningen med ”julgåvan”. Tack för ditt stöd!

Karin är ensamstående med tre små barn och har svårt att få barnbidragen att räcka. Peter är långtidssjukskriven och får bara en bråkdel av sin forna lön. Ulla är änka sedan många år och pensionen räcker knappt till hyran.

Det finns många jönköpingsbor som behöver extra stöd inför julen. Med julgåvan hjälper du en människa i din närhet!

Pengarna fördelas oavkortat av kyrkans diakoner till jönköpingsbor som ansökt om stöd inför julen.

Swisha din julgåva till 123 540 09 32 eller betala till bankgiro 545-6546, märk betalningen med ”julgåvan”.

Tack för ditt stöd!