Svenska kyrkan Jönköping Besöksadress: Svenska kyrkan Jönköping, Kapellgatan 8, 55317 Jönköping Postadress: Svenska kyrkan Jönköping, Östra Storgatan 45, 55321 Jönköping Telefon:+46(36)303500 E-post till Svenska kyrkan Jönköping

Konserter för Världens barn

Välkommen till två konserter i Sofiakyrkan för Världens Barn där du får möjlighet att bidra till insamlingen. Andra och sista konserten är i Sofiakyrkan lördag 2 november. Läs mer här!

Konsert Cantata Memoria 2 november klockan 20.00 i Sofiakyrkan. All kollekt till Världens barn.

Medverkande: Jönköpings kammarkör, kören Nova & Jönköpings orkesterförening. Solister: Nina Åkerblom Nielsen och Pär Nilsén. Dirigent: Ove Gotting. Koreografi av Sanna Holmgren Jonsson.

Situationen för många barn i världen är katastrofal - vi vill med dessa konserter belysa att Världens Barn finns som en fantastisk hjälp till många!
Insamling för Världens barn 90 1950-6.