Du kan chatta med oss! You can chat with us!

Är du orolig eller känner dig stressad med anledning av coronaviruset? Nu kan du även chatta med oss på Chaplaincy via vår Facebooksida. Vi har tystnadsplikt. Are you worried or feeling stressed due to the corona virus? You can chat with us at Chaplaincy at our Facebook page. All chats are confidential.

Alla kan behöva någon att prata med. Kan du inte besöka oss på Chaplaincy är du alltid välkommen att chatta med oss via vår sida på Facebook

Du får också gärna kontakta oss via telefon eller mail, du ser våra uppgifter här nedan. Vi har tystnadsplikt.

Everyone may need someone to talk to. If you can´t visit us at Chaplaincy, you are welcome to chat with us at our Facebook page

You are also welcome to contact us by phone or email, see below. All chats, phone calls and emails are handled with confidentiality.

Kontakta oss gärna

John Ahlström