Svenska kyrkan Jönköping Besöksadress: Svenska kyrkan Jönköping, Kapellgatan 8, 55317 Jönköping Postadress: Svenska kyrkan Jönköping, Östra Storgatan 45, 55321 Jönköping Telefon:+46(36)303500 E-post till Svenska kyrkan Jönköping

Bli värdfamilj för en internationell student

Studentkåren på Jönköping University söker värdfamiljer till internationella studenter. Många av dessa är väldigt långt hemifrån och skulle älska att någon gång i månaden få möta och komma hem till en svensk familj.

Att vara värdfamilj behöver inte ta mycket av din tid, ni bestämmer själva hur ofta ni ska träffas. Exempel på vad ni kan göra ihop kan vara allt från att plocka svamp, baka pepparkakor eller göra en mindre utflykt. Bara din fantasi sätter gränser för hur du väljer att dela med dig av den svenska kulturen.

Läs mer och anmäl dig här (extern webbplats):

Bli värdfamilj