Svenska kyrkan Jönköping Besöksadress: Svenska kyrkan Jönköping, Kapellgatan 8, 55317 Jönköping Postadress: Svenska kyrkan Jönköping, Östra Storgatan 45, 55321 Jönköping Telefon:+46(36)303500 E-post till Svenska kyrkan Jönköping

Konserter och musikgudstjänster

Svenska kyrkan Jönköping anordnar med jämna mellanrum konserter och musikgudstjänster i kyrkorna. Här hittar du information om det mesta som är på gång just nu.

Kom och lyssna på stämningsfull musik i Sofiakyrkan varannan onsdag klockan 12.10 med start den 19 februari.

Lunchmusik med middagsbön

Musik på Bymarken är ett antal musikkvällar med olika teman och genre. Musikkvällarna är i Bymarkskyrkan med start klockan 18. Ingen anmälan eller entré, det är bara att komma.

Musik på Bymarken