Svenska kyrkan Jönköping Besöksadress: Svenska kyrkan Jönköping, Kapellgatan 8, 55317 Jönköping Postadress: Svenska kyrkan Jönköping, Östra Storgatan 45, 55321 Jönköping Telefon:+46(36)303500 E-post till Svenska kyrkan Jönköping

Mini, minior och junior

Ekhagskyrkans efter-skolan-aktivitet för barn från förskoleklass till årskurs sex. Anmälan krävs.

Juniorer åk. 4-6
Juniorerna träffas varje tisdag mellan klockan 14.30-16.00  Det är rolig stund med tid för skratt, prat, sång och kreativt skapande. Här får vi upptäcka och uppleva nya saker tillsammans. Vi avslutar med en andakt.

Miniorer åk. 2-3
På onsdagar är det dags för Miniorgruppen att träffas. En bra stund i veckan att få tid för att träffa kompisar, leka,sjunga, pyssla, lära dig nya saker och prata om sånt som känns viktigt i livet. Vi avslutar med en andakt. Träffar onsdagar klockan 16.00-17.30.

Miniminiorer åk. F-1
Miniminiorer är för barn i förskoleklass och årskurs 1. Även här pysslar, sjunger, spelar vi spel och gör en massa skoj tillsammans. Varje gång har vi en andakt då vi pratar om Gud eller något som står i bibeln. Vi träffas torsdagar klockan 15.30 - 17.00.

För mer information eller anmälan kontakta

Maria Cederberg

Svenska kyrkan Jönköping