Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Jönköpings församling Besöksadress: Östra Storgatan 45 ingång A, 55321 Jönköping Postadress: Östra Storgatan 45, 55321 Jönköping Telefon: +46(36)303500 E-post till Jönköpings församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Lillkompis och Storkompis

Lillkompis och Storkompis är våra kör och aktivitetsgrupper för barn i åldrarna 4-12 år. Sjung i kör och/eller pyssla.

Barnkörer

Lillkompiskören
Lillkompis är en barnkör för barn mellan 4-6 år. Sång och lek varvas med rytmik under en glad halvtimme, sen avslutar vi lugnt med en bibelberättelse på den röda mattan. Några gånger per termin framträder vi i gudstjänst i Dalvikskyrkan. Ibland gör vi en musikal tillsammans med Storkompiskören. Vi övar tisdagar klockan 16.00 – 16.45. 

Storkompiskören
Storkompis är en barnkör för barn som går i årskurs 1-6. Vi träffas tisdagar klockan 17-17:45. Sång och rörelse varvas med rytmik och utvecklas både socialt och musikaliskt. Kören har en fantastisk möjlighet att ofta få framträda i gudstjänster och konserter i kyrkan. Ibland samarbetar Storkompis med andra körer i församlingen kring något större projekt.

Pyssel och aktiviteter

Lillkompisgöra
Lillkompisgöra är fruktstund och sedan pyssel och aktiviteter för barn 4 – 6 år. Träffas gör vi tisdagar klockan 16.45 – 17.30.

Storkompisgöra
Storkompisgöra är smörgåsfika och sedan pyssel och aktiviteter för barn i årskurs 1-6. Storkompisgöra är på tisdagar klockan 17:45-18:30, direkt efter Storkompiskören.

Familjeröra
Några gånger per termin har vi familjeröra istället för Lill- och Storkompisverksamheterna. Då är vi tillsammans, barn från de olika grupperna med föräldrar – det blir lite rörigt, men väldigt trevligt! Vi följer ett tema genom pyssel och avslutar med en samling i kyrkan – unga och gamla ihop.
Planerade datum 2 oktober tema änglar och 13 november 

Vid frågor om kompisgöra

Ingrid Rothoff
Telefon 036-12 47 21

Körledare

Linda Sandström

Linda Sandström

Jönköpings församling

Församlingsmusiker, Dalvikskyrkan