Foto: Johannes Frandsen, Ikon

Lillkompis och Storkompis

Lillkompis och Storkompis är våra kör och aktivitetsgrupper för barn i åldrarna 4-12 år. Sjung i kör och/eller pyssla.

Barnkörer

Lillkompiskören

(Pausad under hösten 2020 pga branden)
Lillkompis är en barnkör för barn mellan 4-6 år. Sång och lek varvas med rytmik under en glad halvtimme, sen avslutar vi lugnt med en bibelberättelse på den röda mattan. Några gånger per termin framträder vi i gudstjänst i Dalvikskyrkan. Ibland gör vi en musikal tillsammans med Storkompiskören. Vi övar tisdagar klockan 16.00 – 16.45. 

Storkompiskören

Storkompiskören är en kör för barn som går i årskurs 1-6. Under hösten har vi kören ihop med Matteusgruppen i Bymarkskyrkan. Vi träffas onsdagar mellan 16.30-17.30.

Pyssel och aktiviteter

Storkompisgöra

(Pausad under hösten 2020 pga branden)
Storkompisgöra är smörgåsfika och sedan pyssel och aktiviteter för barn i årskurs 1-6. Storkompisgöra är på tisdagar klockan 17:45-18:30, direkt efter Storkompiskören.

Familjeröra

(Pausad under hösten 2020 pga branden)
Några gånger per termin har vi familjeröra istället för Lill- och Storkompisverksamheterna. Då är vi tillsammans, barn från de olika grupperna med föräldrar – det blir lite rörigt, men väldigt trevligt! Vi fikar och följer ett tema genom pyssel och avslutar med en samling i kyrkan – unga och gamla ihop. Familjeröratiden är 16.30-18.00

Körledare

Linda Sandström

Linda Sandström

Svenska kyrkan Jönköping

Församlingsmusiker, Dalvikskyrkan