Lillkompis och Storkompis

Lillkompis och Storkompis är våra kör och aktivitetsgrupper för barn i åldrarna 4-9 år. Sjung i kör och/eller pyssla.

Pyssel och aktiviteter

Lillkompisgöra
Lillkompisgöra är fruktstund och sedan pyssel och aktiviteter för barn 4 – 6 år. Träffas gör vi tisdagar klockan 16.45 – 17.30.

Storkompisgöra
Storkompisgöra är smörgåsfika och sedan pyssel och aktiviteter för barn i årskurs 1-3. Storkompisgöra är på tisdagar klockan 17:45-18:30, direkt efter Storkompiskören.

Familjeröra
Några gånger per termin har vi familjeröra istället för Lill- och Storkompisverksamheterna. Då är vi tillsammans, barn från de olika grupperna med föräldrar – det blir lite rörigt, men väldigt trevligt! Vi följer ett tema genom pyssel och avslutar med en samling i kyrkan – unga och gamla ihop. Håll utkik i kalendern för datum.

Vid frågor om kompisgöra

Ingrid Rothoff

Barnkörer

Lillkompiskören
Lillkompis är en barnkör för barn mellan 4-6 år. Sång och lek varvas med rytmik under en glad halvtimme. Några gånger per termin framträder vi i gudstjänst i Dalvikskyrkan. Ibland gör vi en musikal tillsammans med Storkompiskören. Vi övar tisdagar klockan 16.00 – 16.45.

Storkompiskören
Storkompis är en barnkör för barn som går i årskurs 1-3. Vi träffas tisdagar klockan 17-17:45. Sång och rörelse varvas med rytmik och utvecklas både socialt och musikaliskt. Kören har en fantastisk möjlighet att ofta få framträda i gudstjänster och konserter i kyrkan. Ibland samarbetar Storkompis med andra körer i församlingen kring något större projekt.