Kristinekonfa

Lek och allvar, glädje och djupa funderingar, det är Kristinekonfa.

Vi träffas måndageftermiddagar och någon söndag. Vissa söndagar medverkar vi i kyrkan. Konfirmandstart 30 september klockan 11 i Kristine kyrka. Vi har ett dygnsläger i oktober och två helgläger under vårterminen.

En pedagog, en präst och unga ledare är knutna till gruppen. Vi bjuder också in gäster och gör studiebesök.

Plats: Ulfsparregården, Kanalgatan 33.

Start: 30 september klockan 11 i Kristine kyrka

Träffar: Vi träffas måndageftermiddagar och någon söndag. Mer information om tid och plats lämnas vid konfirmandupptakten 30 september i Kristine kyrka.

Konfirmation: 18-19 maj 2019 i Kristine kyrka

Ev. kostnad: Nej, gruppen är kostnadsfri.

Vid frågor, kontakta: Sofia Rosenquist, telefon 036-30 35 27 eller 0730-70 35 28.