Foto: Alex Giacomini, Ikon

Konfagrupper

Här presenteras de olika grupperna för 2021-2022 års konfa!

FULLBOKAD/Sofiakyrkan-konfa

Vi träffas växlande vardagskvällar, lördagar eller söndagar. Vi lär oss om kristen tro genom att sjunga, leka och diskutera. Under sportlovet åker vi på en skidresa till Sälen. Inga förkunskaper krävs. Den här gruppen passar både dig som vet att du trivs i skidbacken och dig som vill testa för första gången.

Bilden visar vild dans av ungdomar

Gräshagskyrkan-konfa

Den här gruppen är till för dig som gillar musik, drama och skapande. Vi arbetar kreativt utifrån gruppens intressen och funderar tillsammans över tro och liv genom att exempelvis skriva texter, måla, dansa, sjunga och spela teater. Inga förkunskaper krävs.

Bilden visar glada ungdomar i någons slags ringdans

Kompiskonfa

Kompiskonfa är gruppen för dig som går i särskola i grund- eller gymnasieskola. Kompiskonfa passar även dig som vill gå i en liten grupp med ett lugnt tempo. Här får du chans att träffa nya kompisar samtidigt som du lär dig om kyrkan och dig själv. Vi har inga läger med övernattningar men gör flera dagsutflykter.

På bilden ser vi segelbåten Shalom på havet med fulla segel

Konfa i kyrkorna Dalvik och Järstorp

Det här är gruppen för dig som gillar båtliv och är nyfiken på olika kristna traditioner och sätt att utrycka sin tro. Vi samtalar, sjunger, leker och upptäcker kristen tro tillsammans. Vi träffas både en söndag under läsåret och dagligen under två veckor i augusti. Vi åker på två läger tillsammans varav ett ombord på segelbåten Shalom.

Kristine kyrka - sommarkonfa

Sommarkonfa passar dig som har fullt upp i veckorna och hellre träffas mer intensivt under sommarlovet. Utöver allt annat roligt som hör konfatiden till så kommer vi vara ute och att vandra en del och under sommaren gör vi en vandringsresa i eller utanför Sverige.

På bilden unga människor i gemenskap

Kristine kyrka-konfa

Den här gruppen passar dig som gärna träffas varje vecka. Fördelen med att träffas varje vecka är att vi snabbt lär känna varandra när vi diskuterar, dramatiserar, leker, sjunger, ritar och läser tillsammans. Vi bjuder också in gäster och gör studiebesök.

På bilden ser du glada ungdomar som vilar på golvet

Ljungarums kyrka-konfa

Vi funderar tillsammans över tro och liv, vem Gud är och vilka vi själva är. Vi använder vår kreativitet på olika sätt; genom samtal, sång och lek. Vi träffas en onsdag och en söndag i månaden och åker iväg på tre härliga helgläger.

På bilden ses ungdomar vid kusten utomhus

Sofiakyrkan - sommarkonfa

Sommarkonfa passar dig som har fullt upp i veckorna och hellre träffas mer intensivt under sommaren. Sommarkonfa i Sofiakyrkan passar också dig som gillar att åka på läger. Utöver allt annat roligt som hör konfatiden till så åker vi nämligen på ett fem dagar långt sommarläger vid kusten.