Jönköpings församling Besöksadress: Svenska kyrkan Jönköping, Kapellgatan 8, 55317 Jönköping Postadress: Svenska kyrkan Jönköping, Östra Storgatan 45, 55321 Jönköping Telefon:+46(36)303500 E-post till Jönköpings församling

HV-konfa

HV-konfan är en idrottskonfagrupp i samarbete med bland annat HV71, HC Dalen, Brahe basket, IK Cyrus, Hallby Handboll, Jönköpings simsällskap och Queens.

HV-konfa är tänkt för dig som tränar mycket och har svårt att få tiden att räcka till. Läsningen bygger främst på tre längre läger under vårterminen. HV-gruppen är ofta en stor grupp med mycket energi och glädje. Du kommer att lära känna nya människor!

Konfirmationsläsningens träffar anpassas efter träningstiderna för att ge möjlighet att kunna kombinera träning och konfirmationsläsning. På sportlovet, en helg vid Valborg och under Kristi himmelsfärdshelgen arrangeras läger.

Vid frågor, kontakta

Torgny Wirén