Det händer i kyrkan

Svenska kyrkan Jönköping möter varje år massor av människor i alla åldrar. Genom gudstjänster, konserter, barn- och ungdomsverksamhet och olika former av socialt arbete.

I kyrkan finns många möjligheter att få nya vänner, prova på något nytt eller fortsätta med något som du älskar att göra. Du behöver inte vara medlem för att komma till oss, men det är tack vare våra medlemmar som vi kan fortsätta utveckla och förbättra vår verksamhet.

Aktiviteterna är uppdelade på olika sidor utifrån ålder och typ av verksamhet. Kom förbi och upptäck något nytt!