Café Navet

Café Navet är kyrkans mötesplats mitt i centrum, på bottenplan i det gamla rådhuset. Här möter du andra människor, över en kopp kaffe och en god kaka. För en stunds gemenskap.

öppettider

Vardagar öppet för servering klockan 11.00-16.00.
Måndagar serveras det ostkaka och på onsdagar våfflor. Det finns alltid frallor och fikabröd.

VIS/Vuxna i start

Stödgrupp på tisdagar för nyanlända som samlas vid 10 tillfällen för att genom samtal och skapande aktivitet stötta varandra.

Vi utgår från olika teman såsom känslor, Försvarsstrategier, Familjen, Flykten m.m. Anmälan krävs. Ledare är diakon Helena Ask och diakonkandidat Christina Dittschlag  samt en tolk.

För mer information och anmälan kontakta

Helena Ask

Jönköpings församling