Jönköpings församling Besöksadress: Svenska kyrkan Jönköping, Kapellgatan 8, 55317 Jönköping Postadress: Svenska kyrkan Jönköping, Östra Storgatan 45, 55321 Jönköping Telefon:+46(36)303500 E-post till Jönköpings församling

Vill du bli en av dem som bidrar till ett gott liv för alla i Jönköping?

På lördagarna brukar Göte gå på torget och prata med jönköpingsborna. På vardagarna håller Hanna andakt på ett äldreboende och Mattias träffar studenter på högskolan. I Växthuset får de sjukskrivna energi att växa igen. Mitt i alltihop står Sofiakyrkan. Där intervjuas kyrkoherde Ann av lokalpressen om Smålands Jerusalem precis innan middagsbönen ska börja. Samtidigt kommer en kvinna in och ber om pengar till mat.

Kyrkan finns där människorna finns och så vill vi att det ska fortsätta vara. Fastän diakon Göte går i pension efter sommaren. Och fastän en präst blivit stiftsprost och en annan gått vidare till nya utmaningar.

Som du förstår finns det mycket att göra som diakon och präst i Jönköpings församling. Vill du bli en av dem som tillsammans med oss bidrar till ett gott liv för alla i Jönköping?