Svenska kyrkan Jönköping Besöksadress: Svenska kyrkan Jönköping, Kapellgatan 8, 55317 Jönköping Postadress: Svenska kyrkan Jönköping, Östra Storgatan 45, 55321 Jönköping Telefon:+46(36)303500 E-post till Svenska kyrkan Jönköping

Anmälan till konfirmation

Här kan du anmäla dig till konfirmationsgrupperna 2019-2020. Sista datum för anmälan är 31 oktober 2019.

Svenska kyrkan erbjuder många olika alternativ för konfirmation, en del riktar in sig på musik och drama och andra på sport eller naturupplevelser.

Information om våra konfirmandgrupper hittar du här.

Du anmäler dig här nedan. Fält som är markerade med en stjärna är obligatoriska.

Konfagrupper (välj ett konfaalternativ)

Personuppgifter
När du antas till en konfirmationsgrupp kommer dina personuppgifter att sparas och behandlas av Svenska kyrkan i syfte att administrera konfirmationsgruppen.

Uppgifter om konfirmationen sparas i kyrkoböckerna. Tillhör du en annan församling kommer dina personuppgifter att delas med den församling där du bor.

Du kan när som helst kontakta oss för att få information om vilka uppgifter vi har om dig och begära att vi rättar felaktig information.

Svenska kyrkan Jönköping
Östra Storgatan 45