Anmälan till konfirmation

Här kan du anmäla dig till konfirmationsgrupperna 2018-2019

Svenska kyrkan erbjuder många olika alternativ för konfirmation, en del riktar in sig på musik och drama, en del på upplevelser och äventyr och en del har fokus på längre eller kortare läger.

Information om våra konfirmandgrupper hittar du här.

Här kan du anmäla dig till den konfirmandgrupp där du vill gå. Fält som är markerade med en stjärna är obligatoriska. Vi försöker tillgodose dina önskemål.

Konfagrupper (välj ett konfaalternativ)

Personuppgifter
När du antas till en konfirmationsgrupp kommer dina personuppgifter att sparas och behandlas av Svenska kyrkan i syfte att administrera konfirmationsgruppen.

Uppgifter om konfirmationen sparas i kyrkoböckerna.

Du kan när som helst kontakta oss för att få information om vilka uppgifter vi har om dig, begära att vi rättar felaktig information

Svenska kyrkan Jönköping
Östra Storgatan 45