Anmälan till konfirmation

Här kan du anmäla dig till konfirmationsgrupperna 2020-2021. Sista datum för anmälan är 31 augusti 2020.

Svenska kyrkan Jönköping erbjuder många olika alternativ för konfirmation. Du har väl läst om de olika grupperna?

Information om våra konfagrupper hittar du här.

Du anmäler dig här nedan. Fält som är markerade med en stjärna är obligatoriska.

Konfagrupper (välj ett konfaalternativ)

Personuppgifter
När du antas till en konfirmationsgrupp kommer dina personuppgifter att sparas och behandlas av Svenska kyrkan i syfte att administrera konfirmationsgruppen.

Uppgifter om konfirmationen sparas i kyrkoböckerna. Tillhör du en annan församling kommer dina personuppgifter att delas med den församling där du bor.

Du kan när som helst kontakta oss för att få information om vilka uppgifter vi har om dig och begära att vi rättar felaktig information.

Svenska kyrkan Jönköping
Östra Storgatan 45