På bilden ser konfirmander i kåpa
Foto: Johannes Frandsen

Anmälan till konfirmation

Här kan du anmäla dig till konfirmationsgrupperna 2021-2022. Sista datum för anmälan är 15 september 2021.

Svenska kyrkan Jönköping erbjuder många olika alternativ för konfirmation. Du har väl läst om de olika grupperna?

Information om våra konfagrupper hittar du här.

Du anmäler dig här nedan. Fält som är markerade med en stjärna är obligatoriska.

Vid anmälan ber vi dig välja ett förstahandsval och ett andrahandsalternativ. Vi försöker så långt det är möjligt tillgodose önskemål om att kompisar få gå i samma grupp.

Efter din anmälan får du ett automatiskt bekräftelsemail - håll utkik även i din skräppost eftersom mailet ibland kan hamna där.

Mitt förstahandsval (välj ett konfa-alternativ)

Mitt andrahandsval (välj ett alternativ)

När du skickat din anmälan kommer du få ett automatiskt bekräftelsemail. Detta kan lätt hamna i skräpposten så håll noga utkik där!

Personuppgifter (GDPR)
När du antas till en konfirmationsgrupp kommer dina personuppgifter att sparas och behandlas av Svenska kyrkan i syfte att administrera konfirmationsgruppen.

Uppgifter om konfirmationen sparas i kyrkoböckerna. Tillhör du en annan församling kommer dina personuppgifter att delas med den församling där du bor.

Du kan när som helst kontakta oss för att få information om vilka uppgifter vi har om dig och begära att vi rättar felaktig information.

Svenska kyrkan Jönköping
Östra Storgatan 45