Foto: Jessica Mossberg

Stefanskyrkans Vokalensemble

Stefanskyrkans Vokalensemble – en kör för dig med hög ambitionsnivå, bra gehör och god förståelse för notbild, som älskar du att sjunga flerstämmigt tillsammans med musiker.

Vår körverksamhet för vuxna gör uppehåll till den 24 januari. Mer information delges deltagare via mail.

Efter att ha pausat den fysiska verksamheten under våren sparkade kören igång igen under hösten på ett coronasäkert vis. Vi delade upp oss i mindre grupper och sjöng med avstånd till varandra. På grund av pandemin tar vi i nuläget inte in nya sångare och nu pausar vi verksamheten igen, efter de nya restriktionerna, fram till den 24 januari 2021.

Hösten 2017 startade S:t Johannes församling en ny vokalensemble som huvudsakligen  sjunger flerstämmigt, både a Capella och med musiker. Vi blandar tradition med innovation och har en hög ambitionsnivå i vokalensemblens engagemang. Koristerna bör ha sjungit i kör tidigare, ha ett bra gehör och ha en förståelse för notbild.

Vokalensemblen kommer att medverka i S:t Johannes församlings gudstjänster men också genomföra egna projekt och konserter.

Körrepetitionerna byggs upp liknande ett träningspass, med uppvärmning av rösten, kroppen och andningen före själva repetoaren.Vi sjunger och blandar olika låtar och stilar. Pop och gospel varvas med visor och klassisk musik.

detaljerna

Tid: Måndagar udda veckor kl 18:45-21.
Plats: Stefanskyrkan i Vanadislunden (Frejgatan 20b)

Kostnadsfritt

För mer information kontakta