Foto: Jessica Mossberg

Stefanskyrkans Vokalensemble

En kör för dig som har hög ambitionsnivå, bra gehör och som längtar efter att få sjunga olika musikstilar.

Kören består av sopran, alt, tenor och bas och sjunger både a capella och med musiker. Vi tillämpar provsjungning. För vidare information och anmälan kontakta körledare. Vi övar varannan vecka udda måndagar med start 30 augusti 2021.

Vi blandar tradition med innovation och har en hög ambitionsnivå i vokalensemblens engagemang. Koristerna bör ha sjungit i kör tidigare, ha ett bra gehör och ha en förståelse för notbild.

Vokalensemblen kommer att medverka i S:t Johannes församlings gudstjänster men också genomföra egna projekt och konserter.

Körrepetitionerna byggs upp liknande ett träningspass, med uppvärmning av rösten, kroppen och andningen före själva repetoaren.Vi sjunger och blandar olika låtar och stilar. Pop, gospel, jazz varvas med visor och klassisk musik.

detaljerna

Tid: Måndagar udda veckor kl 18:45-21.
Plats: Stefanskyrkan i Vanadislunden (Frejgatan 20b)

Kostnadsfritt

Gör din intresseanmälan här!

För mer information kontakta

Martina Möllås