Stefanskyrkans Vokalensemble

Stefanskyrkans Vokalensemble – en kör för dig med hög ambitionsnivå. Har du bra gehör och god förståelse för notbild, älskar du att sjunga flerstämmigt tillsammans med musiker? Anmäl dig nu! Vi söker fler medlemmar till alla stämmor.

Hösten 2017 startade S:t Johannes församling en ny vokalensemble som huvudsakligen  sjunger flerstämmigt, både a Capella och med musiker. Vi blandar tradition med innovation och har en hög ambitionsnivå i vokalensemblens engagemang. Koristerna bör ha sjungit i kör tidigare, ha ett bra gehör och ha en förståelse för notbild.

Vokalensemblen kommer att medverka i S:t Johannes församlings gudstjänster men också genomföra egna projekt och konserter.

Vi söker erfarna körsångare med god notläsningsförmåga och bra gehör
till alla stämmor. Om du känner dig lockad att vara med är du välkommen till provsjungning.

Körrepetitionerna byggs upp liknande ett träningspass, med uppvärmning av rösten, kroppen och andningen före själva repetoaren.Vi sjunger och blandar olika låtar och stilar. Pop och gospel varvas med visor och klassisk musik.

detaljerna

Tid: Måndagar udda veckor kl 19-21.
Plats: Stefanskyrkan i Vanadislunden (Frejgatan 20b)

Kostnadsfritt

Sjung med oss!