Tävling!

Var med och namnge vår nya unika lokal under S:t Johannes kyrka! Vinn 3000 kr i presentkort hos närliggande varuhus. Tävlingen pågår fram till den 30 november 2018.

Under S:t Johannes kyrka, mitt i centrala Stockholm, har ett stort unikt byggprojekt pågått i över ett år. Här byggs det en modern konferenssal. Tanken är att använda detta rum till olika former av möten, det kan vara konferenser och sammanträden och även bröllopsmiddagar, dop- och begravningskaffe. 60 sittande gäster ryms i den vackra lokalen, när den står klar i mars.

Det unika med denna sal är inte bara att den är byggd under en otroligt vacker kyrka, mitt i stan, att gå in i den är som att gå rakt in i ett konstverk.

Tävlingsdags!

Vill du vara med och namnge denna nya konferenssal? Och samtidigt ha chans att vinna 3000 kronor i presentkort hos närliggande varuhus? Gå då in på S:t Johannes församlings facebooksida, och skriv ditt förslag i tävlingsinlägget. Du får komma med flera namnförslag om du vill.

Senast 30 november önskar vi ditt bidrag. I mitten av december kommer församlingens kyrkoråd att utse en vinnare.

Lycka till!