Stefansmässan – varje söndag kl 17 i Stefanskyrkan

Avsluta helgen med tid för eftertanke, kloka ord och skön musik! Stefansmässan är en musikgudstjänst med mycket värme och hjärta. Varmt välkommen!

Stefansmässan är en varm, ljus och innerlig gudstjänst med mycket musik. Kom och känn gemenskap och delaktighet. Vacker musik varvas med inspirerande budskap som leder till insikt och eftertanke. Vi tänder ljus och sjunger.

Stefansmässan är församlingens huvudgudstjänst och firas varje söndag i Stefanskyrkan på Frejgatan 20B i Vanadislunden.
Mässan  börjar med en minikonsert från kl 17.00–17.15.

I tre av fyra Stefansmässor medverkar husbandet Stefanskapellet samt församlingens organist.

Till kyrkan i Vanadislunden är tanken att alla ska kunna komma med sin trasighet och finna styrka och mod att leva i vardagen genom att delta i Stefansmässan.