Stefansmässa Sommar

Avsluta helgen med tid för eftertanke, kloka ord och skön musik! Stefansmässan är en musikgudstjänst med mycket värme och hjärta. Efteråt fikar vi tillsammans med ekologiskt kyrkkaffe.

Stefansmässan är församlingens huvudgudstjänst och firas varje söndag i Stefanskyrkan på Frejgatan 20 B i Vanadislunden.

Mässan är en musikgudstjänst och börjar under sommaren kl 18.00.

Kom och känn gemenskap och delaktighet. Vacker musik varvas med inspirerande budskap som leder till insikt och eftertanke. Vi tänder ljus och sjunger. Församlingens präster och diakoner alternerar mellan att predika och celebrera i gudstjänsten.

Till kyrkan i Vanadislunden är tanken att alla ska kunna komma med sin trasighet och finna styrka och mod att leva i vardagen genom att delta i Stefansmässan.