Öppen Körlekis

Öppen verksamhet för alla 4-7-åringar. Vi sjunger och leker till klockan 17.15.

Körlekis vänder sig till 4-7 åringar, som ännu inte börjat i 1 klass. Här får barnen på ett lekfullt sätt får jobba med gruppsång, rytmik och sånglekar. I den här gruppen får barnen med musikens hjälp öva på att lyssna på varandra, öva rytmik, koncentration och melodi. Till grund för allt vi arbetar ligger sångglädje och gemenskap.

Vi ber alla hålla avstånd enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer och kan komma att begränsa antal besökare för att det inte ska bli för trångt.

Martina Möllås leder denna grupp tillsammans med Thomas Axelsson. Martina är utbildad sång och musikpedagog. Thomas är utbildad socionom med lång erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar.

Körlekis är ingen kör man måste anmäla sig till utan man kommer när man kan. Däremot kommer inga vuxna och/eller småsyskon vara med i salen på dessa
övningar, utan de får vara i angränsande lokal och vänta, pyssla och umgås.  Välkommen!

Här kommer en glad hälsning från Martina, Jill och Magnus på barn- och familjeverksamheten i S:t Johannes församling. Höj volymen och sjung med vettja!! Se fler av våra musikvideos här ››

tid och plats

Ålder: 4-7 år
Tid: Torsdagar kl 16.30-17.30.

Körövning/sånglekar kl 17.00–17.30
Plats: Stefanskyrkan i Vanadislunden, Frejgatan 20 b

Uppehåll vid skollov och röda dagar.

För mer information kontakta

Martina Möllås