Inställd! Öppen Körlekis – För barn 4-7 år

Inställd verksamhet på torsdagar under mars, april och maj! Barn- och familjeverksamheten på torsdagar i Stefansgården ställs in tills vidare. Detta då vi som församling tycker det är viktigt att värna om allas vår hälsa och minimera smittspridning i solidaritet med våra medmänniskor.

Här kommer en glad hälsning från Martina, Jill och Magnus på barn- och familjeverksamheten i S:t Johannes församling. Höj volymen och sjung med vettja!! Vi längtar tills vi ses igen och kommer under tiden att lägga ut lite sånger här på nätet, så vi kan sjunga tillsammans från våra hem. Kram på er alla!!

tid och plats

Sportlov vecka 9 och Påsklov vecka 15, då har vi ingen verksamhet.

Ålder: 4-7 år
Tid: Torsdagar kl 16.45-17.15

Enkelt mellis från kl 16.00-16.45
Körövning/sånglekar kl 16.45-17.15
Plats: Frejgatan 43, 1 trappa ned

Uppehåll vid skollov och röda dagar.

Körlekis vänder sig till 4-7 åringar, som ännu inte börjat i 1 klass. Här får barnen på ett lekfullt sätt får jobba med gruppsång, rytmik och sånglekar. I den här gruppen får barnen med musikens hjälp öva på att lyssna på varandra, öva rytmik, koncentration och melodi. Till grund för allt vi arbetar ligger sångglädje och gemenskap.

Jill Nordin leder vår öppna körlekisgrupp. Hon är utbildad sång, kör och musikpedagog och har även gått kurs i barnrytmik.

Körlekis är ingen kör man måste anmäla sig till utan man kommer när man kan. Däremot kommer inga vuxna och/eller småsyskon vara med i salen på dessa
övningar, utan de får vara ute i matsalen (angränsande lokal) och vänta, pyssla och dricka kaffe.

För mer information kontakta

Jill Nordin