Öppen Körlekis

Öppen verksamhet för alla 5-7-åringar. Vi sjunger och leker till klockan 17.15.

Höstterminen startar 15 september 2022.

Vi träffar er gärna digitalt! Följ oss på YouTube, där lägger vi upp roliga sång- och lekfilmer under tiden vi inte kan träffas.

Körlekis vänder sig till 5-7 åringar, som ännu inte börjat i 1 klass. Här får barnen på ett lekfullt sätt får jobba med gruppsång, rytmik och sånglekar. I den här gruppen får barnen med musikens hjälp öva på att lyssna på varandra, öva rytmik, koncentration och melodi. Till grund för allt vi arbetar ligger sångglädje och gemenskap.

Martina Möllås leder denna grupp tillsammans med Ingemar Berglind. Martina är utbildad sång och musikpedagog.

Körlekis är ingen kör man måste anmäla sig till utan man kommer när man kan. Däremot kommer inga vuxna och/eller småsyskon vara med i salen på dessa övningar, utan de får vara i angränsande lokal och vänta, pyssla och umgås.  Välkommen!

TID OCH PLATS

Ålder: 5-7 år
Tid: Torsdagar kl 16.30-17.15.

Körövning/sånglekar kl 16.45-17.15
Plats: Stefanskyrkan i Vanadislunden, Frejgatan 20 b

Uppehåll vid skollov och röda dagar.

Här kommer en glad hälsning från Martina, Jill och Magnus på barn- och familjeverksamheten i S:t Johannes församling. Höj volymen och sjung med vettja!! Se fler av våra musikvideos här ››

Barnkören Joy

Joy – en barnkör full av sångglädje för dig som går i årskurs 1-3!

Vi tror på alla människors lika värde. Vi gör skillnad.