Låt själen stå i centrum

Välkommen på Miniretreat 17 maj kl 17-21 i Stefanskyrkan, Vanadislunden.

En stor del av vår tid går åt till kommunikation med andra människor. Telefonen plingar, tv:n sänder dygnet runt och internet tar aldrig slut. Men för att orka behövs det återhämtning, en stund för vila och tystnad.

Att vara på retreat är att ge sig själv tid. Att dra sig tillbaka i en kravlös stund. På
retreaten står själen och andligheten i centrum. Tillsammans med de andra deltagarna bildas en ordlös gemenskap.

Vi inleder retreaten med en kort andakt som tar oss in i vilsam tystnad och närvaro. Medicinsk Yoga och avspänning kommer att ledas av certifierad instruktör, det kommer också finnas möjligheter att måla, läsa, skriva eller bara vara.

mer information och anmälan

Tid och plats: 17 maj kl 17-21 i Stefanskyrkan, Vanadislunden.
Pris: 50 kr. Lättare förtäring och frukt ingår i kostnaden.
Ledare: Micaela Leijonmarck Pilati, diakon och Lana Kroon, certifierad MediYogainstruktör.
Anmälan senast 14 maj: Telefon 08-508 88 667.

E-post: micaela.leijonmarck.pilati@svenskakyrkan.se